آموزش طرز تهیه آش اسفناج

آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج , پخت غذای آش اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش اسفناج :

اسفناج پاك ‌شده : يك كيلوگرم

عدس : يك و نيم پيمانه

پيازداغ : چهار قاشق غذاخوري

روغن مايع : دو قاشق غذاخوري

رشته آش و كشك : به ميزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم

سير داغ و نعنا داغ : از هر كدام دو قاشق غذاخوري

كلم برگ سفيد : دو پيمانه

پياز متوسط : يك عدد

آش گوجه فرنگی , طرز تهیه آش گوجه فرنگی , پخت غذای آش گوجه فرنگی

طرز تهيه آش اسفناج :

اسفناج‌ها را خرد كرده به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را نيز بريزيد. كلم‌ها را جداگانه آب‌پز كرده تا ضُخم آن از بين برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه كنيد. سپس پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه كنيد. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه كرده و در آن ريخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.

نكته : اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجه‌درختي سرو مي‌شود. با توجه به فصل سرما بسيار مناسب و مطبوع است.

آموزش طرز تهیه آش اسفناج