آموزش کامل طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص
اس ام اس عکس جوک بازیگران
آموزش کامل طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص
شنبه 29 خرداد 1395 ساعت 13:55 | بازدید : 361 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص

شاورمای مرغ و سس مخصوص , طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص , پخت غذای شاورمای مرغ و سس مخصوص

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای شاورمای مرغ و سس مخصوص :

سینه مرغ : 2 عدد

روغن زیتون : 2/1 لیوان

آبلیمو : 2/1 لیوان

ادویه مخلوط : 1 قاشق غذاخوری

نمك و پودر فلفل قرمز : به مقدار لازم

ماست : 1 لیوان

مواد لازم برای سالاد :

كاهو خرد شده + خیار شور خرد شده + گوجه فرنگی

مواد لازم برای سس شاورما :

ماست غلیظ : 1 لیوان

ارده : 4 قاشق غذاخوری

پودر سیر : 2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان شاورما :

آرد سفید : 5 لیوان

خمیر مایه : 1 و 2/1 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق غذاخوری

نمک : کمی

تخم مرغ : 2 عدد متوسط

آب  : 1 و 3/1 لیوان

طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص :

1. سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمك و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه كرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یك روز كامل در یخچال قرار دهید .

2. مرغ را از یخچال خارج كرده،مقدار 50 گرم كره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید سپس سینی مرغ را در كره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.

3. مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد كرده سپس آنها را در مقداری كرده تفت دهید تا خلال های مرغ كمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته كنار بگذارید.

طرز تهیه نان شاورما :

1. تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی بدست آید. در صورتی كه خمیر به دست چسبید به آن كمی آرد اضافه كنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.

2. نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم كرده،هر كدام را با وردنه به صورت نازك باز كرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.

طرز تهیه سس شاورما :

1. تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط كرده با قاشق هم بزنید.

طرز تهیه شاورما :

1. نان شاورما را با كرده روی آن با قاشق كمی از مرغ بریزید سپس كاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.

2. نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا كاغذ ساندویچ(كاغذ روغنی)بپیچید.

شنیسل مرغ, طرز تهیه شنیسل مرغ, پخت غذای شنیسل مرغ

آموزش کامل طرز تهیه شاورمای مرغ و سس مخصوص



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3631
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 515
:: باردید دیروز : 620
:: بازدید هفته : 1452
:: بازدید ماه : 3263
:: بازدید سال : 24654
:: بازدید کلی : 294885