آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ژله شیشه خرده ای :

آب جوش : ۳ لیوان

آب سرد : ۳ لیوان

ژله آلوورا : ۲ بسته

پودر ژله (به طعم و رنگ دلخواه) : ۳ بسته

بستنی وانیلی (آب شده) : دو لیوان

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

طرز تهیه ژله خرده شیشه شیر عسلی :

ابتدا پودر ژله ها را یکی یکی با یک لیوان آب جوش داخل شیرجوش با حرارت کم حل میکنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند. سپس در ظرف های جداگانه با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل یخچال میگذاریم تا سفت شوند. بهتر است جای یک لیوان آب سرد ۲/۳ لیوان آب سرد بریزید چون زودتر میبندد و سفت تر میشود.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

وقتی ژله ها آماده شد آنها را با چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش میدهیم و داخل ظرف ژله مان میریزیم. بهتر است ظرف را کمی نم دار کنیم و از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذاریم چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود.ژله های آلوورایمان را در آب جوش حل کرده و این بار به جای آب سرد از دو لیوان بستنی استفاده میکنیم. بستنی را باید نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرد تا شل شود. نکته مهم این است که بستنس نه باید بیش از حد شل باشد و نه سفت.همینکه کمی روان باشد و بتوانید با چنگال آن را هم بزنید کافیست.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

و فراموش نکنید که منظور از دولیوان بستنی، بستنی شل شده است. کمی از ژله بستنی را داخل ظرف میریزیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف فیکس شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم(بهتر است این کار را در ۳تا۴مرتبه انجام دهید تا ژله ها کاملا فیکس شوند.)بعد از بسته شدن ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

نکات مهم برای تهیه ژله خرده شیشه با ژلاتین :

بهتر است به جای استفاده از ژله آلوئه ورا و بستنی از شیر عسل و پودر ژلاتین استفاده کنیم تا ژله خوشمزه تری داشته باشیم البته اضافه کردن مقداری گلاب در خوشمزه تر شدن بسیار موثر است.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

حتما و حتما قالب را چرب کرده و ۱۵دقیقه در فریزر قرار دهید تا هنگام جدا کردن ژله مشکلی نداشته باشید. در صورت تمایل ژله ها را بعد از بسته شدن قالب بزنید تا ژله زیباتری داشته باشید. تهیه این ژله با ژله پایه آلوئه ورا(بدون شیر و به صورت بی رنگ)نیز بسیار شکیل خواهد بود البته در این صورت بهتر است ژله ها حتما قالب زده شوند.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی