آموزش طرز تهیه سوفله فرانسوی

سوفله فرانسوی , طرز تهیه سوفله فرانسوی , پخت سوفله فرانسوی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوفله فرانسوی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سوفله فرانسوی :

کره : 60 گرم

آرد الک شده : 60 گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده : 6 عدد

شیر : 0.5 لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی : 200 گرم

فلفل سیاه و جوز هندی : کمی

نمک : اندکی

شیرینی انگشتی بادامی , طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی , پخت شیرینی انگشتی بادامی

طرز تهیه سوفله فرانسوی :

فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم .

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .

ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

داغ داغ بخوریید .

آموزش طرز تهیه سوفله فرانسوی