آموزش طرز تهیه شيشه ناز

شيشه ناز , طرز تهیه شيشه ناز , پخت غذای شيشه ناز

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شيشه ناز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای شيشه ناز :

گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان :300 گرم

زردچوبه : 1 قاشق سوپ خوري

پياز داغ : 1 قاشق سوپ خوري

روغن : به ميزان لازم

گردو : 250 گرم

کنجد : 200 گرم

دان انار (انار دون) : 50 گرم

نمک و فلفل : به ميزان لازم

آب انار ترش : 1 پيمانه

شکر در صورت دلخواه : 2 قاشق سوپ خوري

تخم مرغ : 2 عدد

خورشت قورمه سبزی , طرز تهیه خورشت قورمه سبزی , پخت غذای خورشت قورمه سبزی

طرز تهيه شيشه ناز :

گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.

نکته های شيشه ناز :

1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .

2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.

3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.

4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.

5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.

آموزش طرز تهیه شيشه ناز